Syndig brownie med pekannødder

Syndig brownie med pekannødder

Elsker du også en rigtig god svampet brownie ligesom jeg? Så er det denne opskrift du skal bruge. Denne brownie er så rig i smagen og super lækker, fordi den har en sprød overflade, som giver lidt knas!

Man kan variere indhold af nødder, både mængden men også hvilken slags nødder man ønsker.

Ingredienser (10 personer)

125 g smør usaltet og blødt
100g chokolade
275 g sukker
2 store æg
80 g mel
2 spsk kakao
korn fra en vanilje stang (en halv plejer at være nok, afhængig af ens vanilje trang)

50-70 g pekannødder (hakket i hele og halve)
50-70 chokolade i grove stykker.

Fremgangsmåde

Smelt Chokolade – lad det køle af. Pisk den bløde smør til det er cremet og tilsæt herefter sukker og vanilje – pisk til massen er luftig og cremet. Hæld den smeltede chokolade i og rør godt rundt. Slå æggene i og pisk indtil massen er rigtig luftig og tyk i konsistensen. Sigt kakao og mel i dejen og rør rundt. Rør chokolade stykker og nødder i  og fordel massen jævnt i bradepanden. Bages ved 180 grader i ca 25-32 (pas på med at bage for længe – overfladen skal være sprød men ikke brændt). Tag den ud og lad den hvile 10-15 min.

Rigtig god kagelyst!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kagelystbykilsgaard.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply