Ny forbedret blog!

Ny forbedret blog!

Endelig!

Endelig er den nye blog kommet op at køre, og jeg har glædet mig sådan til at vise den frem til jer. Jeg har haft to dygtige grafikere til at re-designe min blog – fra top til tå! MEN jeg har været med på sidelinjen hele vejen igennem og det har været så sjovt! Mens grafikerne har nørdet med logo og layout, så har jeg været i køkkenet og finde på nye opskrifter til jer. Jeg vil løbende ligge nye opskrifter ud, men allerede nu kan i finde en masse nye – bl.a. min yndlings brownie og en lækker lakridskarameltærte.

Jeg glæder mig til at komme i gang med at blogge igen og dele opskrifter og ideer med jer. Derudover vil jeg indimellem også løfte sløret for hvad jeg ellers foretager mig efter bagedysten er slut og lukke jer lidt ind i “livet efter dysten”, som byder på utallige projekter og jeg kan nu også kalde mig selv for foredragsholder!

Nu er der kun tilbage at ønske jer alle en rigtig godt nytår. Jeg håber I vil tage godt imod bloggens nye udseende :)

De kærligste hilsner,

Line Kilsgaard


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kagelystbykilsgaard.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply