Jeg er blevet fan af at støvsuge! TESTER: Dyson V6 Animal Pro

Jeg er blevet fan af at støvsuge! TESTER: Dyson V6 Animal Pro

Sponsoreret indlæg

Jeg har været så heldig at få lov til at teste en ledningsfri støvsuger – nemlig Dyson V6 Animal Pro. Jeg sagde JA til at prøve den af med det samme – det kom på et meget belejligt tidspunkt, hvor vi netop er flyttet i nyt hus og gerne vil holde det helt rent og fint.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg har aldrig været “stor fan” af det der med at støvsuge. Ofte har det faktisk været min kæreste, Martin, som har grebet støvsugeren mere end jeg. Jeg synes ofte, det er så bøvlet at skulle hive den frem, og når man skal støvsuge hele huset, så skal man skifte stik hele tiden, da ledningen ikke er så lang. Derudover slæber man støvsugeren efter sig, og den ruller indimellem på hovedet osv. Ja, lidt bøvlet hvis du spørger mig, og hvis man lige har 10 minutter til rådighed, så ville jeg aldrig tage den frem for lige hurtigt at støvsuge, da det bare ikke er særlig nemt og bekvemt.

Jeg var meget spændt på at modtage min nye Dyson-støvsuger – ISÆR fordi den er trådløs! Jeg var spændt på, hvordan sådan en støvsuger så ud, og hvordan den ville fungere. Og jeg må sige, at jeg synes, den er ret så fantastisk! I får lige lidt fakta omkring støvsugeren:

Dyson V6 Animal Pro er yderst effektiv og har en meget kraftfuld motor, den er ledningsfri, poseløs og har en driftstid på 20 minutter, inden den skal oplades. Derudover er den meget let – den vejer faktisk kun 2 kilo. Den har et motoriseret mundstykke som gør, at den meget nemt kan opfange støv og KAGEKRUMMER :) Støvsugeren har en knap, som man skal trykke på før støvsugeren går i gang. Det vil sige, at man holder knappen inde, når man vil støvsuge, og msn kan derved spare på batteritiden, fordi den kun støvsuger, når man beder den om det – altså bruges der ingen unødvendig batteri. Derudover har Dyson V6 Animal Pro også en knap, hvor man kan justere på effekten, hvis man virkelig skal fjerne genstridigt snavs – her nedsættes batteritiden dog betragteligt til omkring 6 minutter. Jeg har endnu ikke haft behov for at sætte “max”-effekt til, men når jeg har trykket på knappen, så skal jeg da lige love for, at støvsugeren tager ved! Mon den kan suge chokoladekagen væk, hehe! Det skal dog siges, at når man sætter max-funktion på – så skruer man også lige op for støjniveauet en smule. Det er dog ikke mere end en hel almindelig støvsugers støj.

Der medfølger alverdens tilbehør til maskinen, der også er motoriseret. Jeg synes jo, det er så smart, at efter man har bagt en hel dag i køkkenet, så kan man lige konvertere støvsugeren til en håndholdt og så fjerne mel, sukker og kagekrummer på 0 minutter! Blot ved et enkelt klik monterer man tilbehøret, så det er meget nemt og hurtigt, hvilket for mig er et krav, at det ikke skal være for bøvlet, for så finder jeg det simpelthen ikke frem. Som ny husejer har vi også fået os en dejlig pejs. Her har jeg virkelig også fået brugt støvsugeren meget. Man kan ikke undgå, at der vil komme træsmuld på gulvet, og det er da smart, at man lige kan suge det væk med en lille håndholdt! Førhen brugte jeg et lille fejeblad, men jeg synes faktisk, at man ofte blot kørte støvet rundt uden at få det hele med.

Mine “støvsugevaner” har faktisk allerede ændret sig. Fra at jeg tidligere måtte støvsuge en ordentlig god gang om ugen med den gamle posestøvsuger, ja så støvsuger jeg nu flere gange om ugen, men i langt kortere tid. Det er så nemt lige at tage den frem og lige tage køkkenet eller stuen. Og med de ændrede vaner, ja så gør det faktisk ikke noget, at batteritiden er på 20 minutter. Så på en måde så føles det ikke sååå træls at finde støvsugeren frem, når det er i så korte intervaller, og det virker ikke som så træls en byrde som tidligere. Kæmpe plus hvis du spørger mig :)

Ift. rengøring, så er denne støvsuger jo POSELØS! Hvor smart er det ikke lige? Og med et enkelt klik så tømmes beholderen for snavs! Super smart. Især for sådan en som mig, som indimellem kommer til at støvsuge et smykke eller andet op, som jeg gerne vil beholde. Så kan man nemt lige fiske det op. De forskellige mundstykker kan man faktisk også skille ad og gøre rent, hvilket jeg faktisk synes var meget nemt at gøre.

Hvis jeg nu helt objektivt skal vurdere Dyson V6 Animal Pro, ja så ligger den altså til at få en super god bedømmelse. Et af de eneste minus’er, der er ved den, er egentlig prisen. Ja, den er nemlig ikke helt billig. Den står til cirka 3500 kr., men kan fås lidt billigere rundt omkring på nettet. Det er en høj pris for en støvsuger, hvis du spørger mig, men på den anden side så vil jeg faktisk gerne give ekstra penge for en god støvsuger uden ledning, som kan konverteres til en lille håndholdt. Men om jeg ville give hele 3500 kr., er jeg lidt i tvivl om.

Derudover så er der et andet minus…. designet… jeg synes jo, den ser sådan lidt “robot-agtig” ud.. Og lidt voldsom? Det er måske også meningen, at den skal ligne en maskine, som rigtig kan suge støv i sig! Men måske et lidt mere klassisk og afdæmpet look ville være mere mig. Men nu skal den jo gemmes væk i et skab det meste af tiden, så det er ikke nogen større problematik. Dog medfølger der en holder, man kan montere på væggen, så man kan klikke den op i holderen. Der skulle der nok et mere stilrent look til, før jeg ville montere sådan en tingest fremme i mit hjem. Men man kunne selvfølgelig montere den inde i skabet :)

For at opsummere: brugervenlighed i top, ingen ledninger, ingen besvær og super nem lige at finde frem! Super god sugeevne! 2-i-1 da den er med håndholdt funktion! Ikke såå vild med udseendet og prisen, men skal man ud og investere i en ny støvsuger – ja, så er dette et rigtig godt bud på en rigtig god støvsuger! Så Dyson: TAK fordi I har lavet så brugervenlig en støvsuger, at selv JEG får lyst til at gøre rent. Det tror jeg min kæreste sætter pris på :)
Untitled

Skulle I få lyst til at købe sådan en sag som denne, så klik ind HER på Dysons hjemmeside

Hav en super dejlig weekend – mon ikke jeg skal bruge min på at svinge støvsugeren bare en enkelt gang :)

Line


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kagelystbykilsgaard.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply