Nem og frisk hjemmelavet Ginger Ale/Lemonade

Nem og frisk hjemmelavet Ginger Ale/Lemonade

Solen skinner…. og jeg må ærligt indrømme at jeg savner sommeren nu! Jeg fik derfor lyst til at lave en dejlig gingerale, hvilket egentlig bare er en lemonade med lidt ingefær. Jeg har tilføjet lidt mynte og lime. Sådan et glas her burde kurere min influenza!

Ingredienser

1 karaffel (ca. 8 personer)

350 g. rørsukker
1/2 liter vand (alt efter smag)
6 lime
4 citroner
1 bundt mynte
10 g. ingefær

Fremgangsmåde

Skær citrusfrugterne midt over og pres nu al saften ud af dem. Jeg bruger altid en saftpresser – det gør arbejdet lidt nemmere :)

Kom al saften fra citrusfrugterne over i en skål. Hvis du ønsker lidt kød med fra frugterne kan du undlade at sigte blandingen. Jeg synes personligt selv, at det er lækkert med lidt frugtkød, men man kan selvfølgelig filtrere det fra.

Tilsæt nu rørsukkeret og rør godt rundt i blandingen. Rørsukkeret opløses hurtigt af sig selv når du røre rundt i blandingen. Skræl din ingefær og riv nu ingefæren ned i skålen. Rør rundt. Smag gerne på blandingen undervejs. Måske du har lyst til mere ingefær i din version.

Kom vand ned i skålen og rør rundt en sidste gang. Kom mynteblade i en karaffel og lidt skiveskåret citron og hæld lemonaden på en karaffel.

Nyd denne ginger ale helt iskold :)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kagelystbykilsgaard.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply