Ny børnetøjsbutik i Aalborg SKRUUK.DK

Ny børnetøjsbutik i Aalborg SKRUUK.DK

PÅ ÅBNINGSDAGEN KAN DU SE FREM TIL:
  • Kl 11.00: dørene åbnes til butikken. Her vil der blive serveret dejlig kaffe og jeg vil sørge for søde kyskager :-) Jeg er i butikken fra 11-13
  • Lækker goodiebag til de første 50 besøgende!
  • Alle dagens gæster forkæles med et gavekort på 50 kr, ved køb for minimum 300kr. i butikken.

Som nybagt mor på barsel kan tiden indimellem godt gå liiiidt langsomt; give mad, pusle, sove og så starter vi forfra igen! Heldigvis har jeg den dejligste mødregruppe, hvor vi er gode til at mødes og lave gode ting med vores børn. En af de ting jeg synes, vi snakker en del om er børnetøj, sko, interiør og legetøj – dvs. alt om baby :) Jeg har gennem hele min graviditet, og især her efter Oskar er kommet til verden, savnet en fysisk børnetøjsbutik i Aalborg – med alle de lækre mærker! Et sted hvor man kan trille hen med barnevognen og få lov til at se produkterne i virkeligheden og prøve varerne. Man bliver altså også bare mere inspireret, når man står i en butik, der bugner med lækre varer, og der står ekspedienter klar til at hjælpe!

I hjertet af Aalborg har Mette og Mette (yep: de hedder det samme) tænkt akkurat samme tanke som jeg. Det bugner med lækre børnetøjsmærker på nettet, men ingen af disse mærker er at finde i Aalborgs gågader. Mette og Mette har de sidste 11 år drevet tøjbutikken Message i Aalborg, men har i takt med de begge fik børn gået med drømmen om at starte et børneunivers op i Aalborg – en specialforretning, hvor man netop kan komme og føle, se og prøve varene! Skruuk.dk (som navnet indikerer) åbner også en webshop, så de kan imødekomme de kunder, som ikke bor i Aalborg og omegn. Dog er satsningen lige nu på deres nye fysiske butik: “Vi er overbeviste om at Aalborg mangler en stor fysisk butik, der integrerer både modetøj samt legetøj, interiør og møbler i et stort univers. Butikken skal være hyggelig at komme i, og der skal være plads til børn, så der bliver mulighed for at lege på nogle af vores produkter, og der bliver en babylounge, hvor der er mulighed for at hygge sig, og man kan pusle sit barn.” 

15894801_1445896428784283_3997596981248208975_n

Deltag i konkurrencen om et gavekort til butikken til en værdi á 5000 kr ved at klikke HER

Børnetøjsbutikken ligger i hyggelige Nørregade nr 4. Butikken åbner den 17. februar kl. 11.00, og jeg GLÆDER mig som et lille barn! Butikken er fuldstændig gennemrenoveret og er faktisk to butikker, der er slået sammen til én! Noget af det jeg synes der er allerbedst er, at butikken er børnevenlig. Yep: der ER faktisk god plads til at trille med din barnevogn uden at du risikerer at vælte giner og tøjstativer ned :) Jeg ser det som et kæmpe plus, at skruuk.dk har valgt at lave en såkaldt “babylounge med pusleplads”. Personligt synes jeg det gør, at jeg kan slappe af – jeg ved jeg kan sætte mig ned, hvis Oskar bliver utilfreds, er sulten eller noget helt andet. Jeg skal ikke skynde mig ind i butikken og krydse fingre for, at han ikke vågner op og vil have mad. Der er virkelig tænkt over tingene. Et lille tip: lav en hyggelig dag ud af det og tag afsted med mødregruppen og shop i hyggelige omgivelser og få lidt at drikke plus lidt sødt (yep, man bliver altså forkælet her)!  Jeg synes simpelthen, at konceptet er fuldstændig gennemført, og der er virkelig tænkt over tingene helt ned til mindste detalje. Mette og Mette har begge børn (alder: 1,2 og 6 år) og er super dygtige til at give gode råd og vejledning. Jeg synes personligt, det har været en JUNGLE at finde ud af, hvad vi skulle købe til Oskar, inden han kom til verden: hvad er nødvendigt/hvad er ikke nødvendigt? Hvilken størrelse? Hvilket tøj skal han have på når han skal sove ude? Her har ejerne af skruuk.dk masser af erfaring, som får mig til at føle mig i gode hænder :)

16708611_1501224556584803_5091349336966127371_n      IMG_4148    IMG_4138

I skruuk.dk finder du bl.a. mærker som Marmar Copenhagen, Levis, FUB, Mini Rodini, Wheat, Popupshop, JOHA, Miniature, Christina Rohde, Petit by Sofie Schnoor, Bisgaard, Angulus og Mads Nørgaard. Derudover forhandler de Liewood, Cam Cam, Maseliving, Design Letters, Nofred, By Klip Klap og We Do Wood, som jo bare laver de fineste interiørting til børneværelset. Desuden kan du købe det fineste trælegetøj fra Goki og Woodenstory. I skruuk.dk kan man mærke, at de virkelig nøje har udvalgt mærker, der emmer af god kvalitet. Flere af mærkerne er rent faktisk økologiske, lavet af naturprodukter eller øko-tex certificeret. Jeg går selv meget op i økologi og miljøet og vil egentlig gerne skåne Oskar i et omfang, der virker naturligt. Derfor synes jeg, det er dejligt, at man hos skruuk.dk får muligheden for at vælge miljøvenlige produkter. Og så kan det godt være, at jeg skal give 50 kroner mere for en body, end jeg skulle, hvis jeg gik et smut i H&M – men jeg må ærligt indrømme, at kvalitet og pris går hånd i hånd. Jeg synes tøjet sidder langt bedre på Oskar, bevarer sin pasform trods vask (ja.. man vasker altså VIRKELIG meget efter man får børn), ingen fnuller og så er det altså bare blødere og lækre kvalitet. Jeg køber gerne lidt mindre tøj til Oskar og så vælger noget tøj af bedre kvalitet. Jeg sælger det meste af Oskars tøj, når han ikke længere kan passe det, og der er det altså igen en fordel at købe mærkevarer, da de er nemme at komme af med igen! Det er da også dejligt, at andre får glæde af tøjet fremfor det kommer på loftet og sikkert ikke vil blive brugt til barn nr. 2, da man så hellere vil have noget helt andet til den tid.

Så konklusionen herfra er; skruuk.dk er kommet for at blive og helt bestemt et (eller flere) besøg værd! Husk at gå ind på skruuk.dks facebook side og deltag i konkurrencen om et gavekort på 5000 kr til butikken! Derudover er deres Instagram også værd at følge.

Her vil man løbende blive inspireret til indretning af børneværelset, se alle de nye varer der hele tiden strømmer ind og generelt bare se de nye trends og tendenser.

Besøg Skruuk.dk Instagram her: Instagram-logo22

Besøg Skruuk.dk Facebook her: facebook-icon-preview-1

 

Jeg vil selvfølgelig tage en masse billeder fra åbningen og efterfølgende lave et blogindlæg om dagen – I vil kunne følge med på selve dagen på min Instagram. Oskar og jeg glæder os til at se jer til åbningen!

Hav en rigtig god torsdag,

 

Logo_tekst_retina

Dette indlæg er SPONSORERET. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kagelystbykilsgaard.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply