Jeg lavede disse lækre økologiske boller til min mødregruppe i går – de var et hit! Fyldt med lækker smag og sprød skorpe!
Ingredienser
ca. 18 boller
Dej:
7 dl. vand (28°C)
1 brev Finax tørgær (7 g) eller 25 g frisk gær
1 ps Finax øko koldhævede fuldkornsboller
drys evt. med lidt kerner eller frø. Jeg brugte Finax økologiske chiafrø.
Dej
- Bland posens indhold med Finax Tørgær i en skål og tilsæt vand.
- Ælt dejen i 5 til 10 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
- Dæk skålen til og lad dejen hæve i køleskab i minimum 6 timer
(maksimum 24 timer). - Form 18 boller med en ske eller fugtig hånd og sæt dem direkte på en plade med bagepapir. Jeg dryssede med lidt Finax chiafrø på toppen. Lad bollerne efterhæve tildækket i 30 minutter.
- Forvarm ovnen til 220°C (varmluft 200°C) bag bollerne på midterste rille i ca. 20 minutter.
Rigtig god fornøjelse og god kagelyst!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kagelystbykilsgaard.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399