Hjemmelavet müsli

Hjemmelavet müsli

Der findes ikke noget bedre end lækker müsli ovenpå morgenmaden. Denne version er med ristede kokosflager og en masse kerner. Giver en rigtig god crunch ovenpå din morgenmad! Sponsoreret af Finax

Ingredienser

1 stor portion

Müsli:

1 dl. Finax økologiske solsikkekerner
1 dl. Finax økologiske græskarkerner
1 dl. Finax økologiske hørfrø
1 dl. ristede kokosflager
1 dl. mandler, hakkede
2 tsk. kokosolie
1 spsk. akaciehonning

Müsli

  1. Hak mandlerne groft
  2. Kom kokosolien på en varm pande sammen med alle kernerne (og frøene) og kokosflagerne. Rist dem godt af ved middel varme i cirka 10 minutters tid. Sørg hele tiden for at røre rundt, så kernerne ikke brænder på.
  3. Tilsæt mandlerne
  4. Tilsæt akaciehonningen og rør godt rundt.
  5. Afkøl hele herligheden på et stykke bagepapir og voila… så er der altså hjemmelavet müsli!

 

Rigtig god fornøjelse og god kagelyst!
Logo_tekst_retina

Print Friendly

Leave a Reply


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/kagelystbykilsgaard.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3510