Nyd barselslivet med fed event i SKRUUK.DK

Nyd barselslivet med fed event i SKRUUK.DK

Sponsoreret indlæg

Nyd barselslivet med fed event i SKRUUK.DK

Som i jo nok ved er jeg kæmpe fan af det nye børnetøjsunivers i Aalborg: Skruuk.dk. Som jeg før har nævnt på bloggen, synes jeg det var tiltrængt med en forretning der inspirerer – om det er børnetøj, sko, interiør, legetøj eller ting til pusletasken. Som noget nyt har SKRUUK startet et samarbejde med jordemoder Louise Nørby. Hver fredag kl 10.00 afholder SKRUUK gratis foredrag, hvor Louise fortæller om et relevant emne for os barslende kvinder.

PROGRAM (hver fredag kl 10.00):
 • 21/4: BÆKKENSMERTER
  • Bækkensmerter og bækkenløsning. Do’s and don’ts.
  • Før og efter fødsel
 • 28/4: AT MÆRKE LIV
  • Hvorfor er det så vigtigt og hvornår skal du handle på det.
 • 5/5: EFTERFØDSELSSAMTALE/BARSELSSAMTALE
  • Hvad kan den bruges til, er det noget for dig?
 • 19/5: GREJ TIL FØDSEL
  • Hvad skal du putte i den berømte taske til fødegangen?
 • 26/5: KNIBEØVELSER
  • Nyt om træning af bækkenbund under graviditet og efter fødsel

I fredags var jeg til arrangementet. Min mødregruppe mødte talstærkt op sammen med alle vores dejlige børn. De blev ellers puttet ude i SKRUUKs baggård, hvor børnene helt uforstyrret kunne tage deres formiddagslur (hvor fantastisk er det lige?!). Eller… det vil sige ALLE de andre børn kom ud at sove, mens Oskar fik lov til at høre med (Juhuu for 5. tigerspring = ingen søvn).
Der var linet op med drikkevarer og lidt sødt og så gik Louise ellers i gang med at fortælle. Denne gang var temaet: BÆKKENET før og efter graviditeten. Et virkelig relevant emne! Jeg var selv enormt plaget af bækkenløsning under min graviditet og de informationer og gode råd som Louise gav, ville jeg ønske jeg havde fået i starten af min graviditet. Louise fortalte både om bækkenløsning, genoptræning af bækkenet efter fødslen og hvordan man skåner sin ryg bedst muligt når man nu render rundt med en lille på armen! Louise havde sågar et skelet af bækkenet med – og herudfra illustrerede hun så hvor det præcist er, at vi særligt er belastede! Louise er virkelig kompetent og dygtigt og man er mere end velkommen til at stille spørgsmål. Louise er privat jordemoder og tilbyder alverdens kurser og behandlinger (bl.a. akupunktur, zoneterapi) – du kan læse mere på hendes hjemmeside eller på hendes instagram OG som altid er pigerne i SKRUUK jo så søde – pludselig var den ene af indehaverne lige ude og vugge lidt med en barnevogn og det er altså mere reglen end undtagelsen at Oskar kommer på arm af en af de søde ekspedienter imens jeg kigger omkring i butikken. Jeg tror faktisk, at de ikke helt kan lade være 😉
Det er ikke sidste gang jeg smutter forbi SKRUUK en fredag til gratis foredrag! Min pointe er egentlig bare; kom afsted og tag din mødregruppe med! Det er helt sikkert dét værd! Og så er det gratis :) Og nu du er forbi: så tjek lige alle de fine nyheder de har fået i butikken. Jeg måtte bare eje disse små instrumenter fra GOKI og en fin racerbane fra Sebra!Derudover købte jeg nogle Z’er fra Design Letters.. Jeg har hængt dem over Oskars seng.. Eller dvs. lige nu står hans gamle vugge på værelset og tremmesengen er inde i vores soveværelse. Men ser det ikke bare fint ud? Til sidst købte jeg to knager fra Maseliving. Jeg synes de kunne passe perfekt i entreen sammen med vores træknager. Så nu har Oskar simpelthen sine egne knager ;)

Til sidst vil jeg blot nævnte, at hvis nogle af jer derude har ønsker til spændende emner som man kunne tage op til foredragene hos SKRUUK, så er I velkomne til at byde ind :)

Jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig onsdag!

Kærligst,
Logo_tekst


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kagelystbykilsgaard.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply