Blåbærmuffins med kokos og marcipan

Blåbærmuffins med kokos og marcipan

Nemme og sprøde blåbærmuffins med kokos og marcipan. En helt klart favorit herhjemme!  Serveres med dejlig cremefraiche. Sponsoreret af Finax

Ingredienser

Muffindej:
100 g. blødt smør
200 g. rørsukker
3 æg
100 g. hvedemel fra Finax
75 g. kokos

Fyld:
1/2 citron (saften heraf)
70 g. blåbær
50 g. marcipan
70 g. hvid chokoladeknapper

Pynt:
Creme Fraiche 38%
Lidt blåbær

 

Muffindej

Kom det bløde smør ned i rørmaskinen og pisk det luftigt – tilsæt lidt efter lidt rørsukkeret. Tilsæt herefter 1 æg til blandingen og tilsæt ikke det næste æg før dejen er mikset godt sammen med det første æg – ellers risikerer du at dejen kan skille. Tilsæt nu hvedemel og kokos og rør rundt med en dejskraber. Riv marcipan på et rivjern og direkte ned i massen. Tilsæt nu blåbær, citron og de hvide chokoladeknapper. Rør rundt.

Kom nu dejen ned i muffinformene og bag dem i ovnen i 20 minutter ved 180 grader varmluft.

Pynt

Kom creme fraichen i en sprøjtepose med en stjernetylle. Sprøjt creme fraichen ud i fine toppe og kom et par blåbær på toppen

Rigtig god fornøjelse og god kagelyst!
Logo_tekst_retina

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kagelystbykilsgaard.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Reply