Nemme og sprøde blåbærmuffins med kokos og marcipan. En helt klart favorit herhjemme! Serveres med dejlig cremefraiche. Sponsoreret af Finax
Ingredienser
Muffindej:
100 g. blødt smør
200 g. rørsukker
3 æg
100 g. hvedemel fra Finax
75 g. kokos
Fyld:
1/2 citron (saften heraf)
70 g. blåbær
50 g. marcipan
70 g. hvid chokoladeknapper
Pynt:
Creme Fraiche 38%
Lidt blåbær
Muffindej
Kom det bløde smør ned i rørmaskinen og pisk det luftigt – tilsæt lidt efter lidt rørsukkeret. Tilsæt herefter 1 æg til blandingen og tilsæt ikke det næste æg før dejen er mikset godt sammen med det første æg – ellers risikerer du at dejen kan skille. Tilsæt nu hvedemel og kokos og rør rundt med en dejskraber. Riv marcipan på et rivjern og direkte ned i massen. Tilsæt nu blåbær, citron og de hvide chokoladeknapper. Rør rundt.
Kom nu dejen ned i muffinformene og bag dem i ovnen i 20 minutter ved 180 grader varmluft.
Pynt
Kom creme fraichen i en sprøjtepose med en stjernetylle. Sprøjt creme fraichen ud i fine toppe og kom et par blåbær på toppen
Rigtig god fornøjelse og god kagelyst!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kagelystbykilsgaard.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399